Dr. Hauschka

150 ml 478,00 Kč  

vlasovy-kondicioner-big.jpg

vhodný pro všechny vlasy, obzvlášť pro dlouhé, namožené, suché, barvené a vlasy bez lesku

 

zobrazit podrobný popis

Regenerující rostlinné výtažky, vysoce kvalitní rostlinné oleje a přírodní proteiny pečují o každý jednotlivý vlas, dodávají novou pružnost a zabraňují třepení. Obsažený jablečný ocet uvolňuje zbytky vodního kamene, vyhlazuje a dodává brilantní lesk.
Pěstící vlastnosti kondicionéru podtrhuje něžná vůně, která se skládá z vanilky, kokosu a bílých květů.
Přípravek neobsahuje silikony, či jakékoliv syntetické složky.

Vlasový kondicionér obsahuje osvědčené pěstící složky jako jeho předchůdce Jojoba Ibišek kondicionér a jeho inovovaná verze je obohacena o kokosový olej a výtažky z cizrny.

Nové balení navíc boduje vysokým podílem recyklovaných látek.

Vlastnosti:

  • dodává lesk a pružnost, aniž by zatěžoval vlas
  • regeneruje a posiluje
  • vhodný pro každý typ vlasů
  • obsahuje přírodní pěstící proteiny
  • bez silikonů
  • vhodný pro vegany

Použití:

Kondicionér aplikujte po mytí na vlhké vlasy a vmasírujte od hlavy až do konečků. Po několika minutách působení vlasy dobře opláchněte vodou.

zobrazit složení

Voda (Aqua)

Používá se deionizovaná pramenitá voda.

Alcohol (Alkohol)

Alkohol je dobré rozpouštědlo mnoha látek. Má konzervační a dezinfekční vlastnosti (tonizuje a osvěžuje) a napomáhá vstřebávání účinných látek do pokožky. Zde je získáván kvašením a destilací z ovoce, kukuřice a brambor. V kosmetice Dr.Hauschka se nepřidává samostatně, ale je součást směsi vody a alkoholu při extrahování.

Mastné alkoholy (Cetearyl Alcohol)

Cetearyl Alcohol je směs mastných alkoholů pocházejících z rostlin blízce příbuzných s mastnými kyselinami, včetně dobře zdokumentovaných omega-3 mastných kyselin. Používá se hlavně jako konzistenční činidlo v emulzích, kde zvyšuje jemnost a stabilitu.

Glycerin (Glycerín)

Glycerín je alkohol, který se vyskytuje ve všech přírodních tucích. Zde se získává z rostlinných olejů. Dodává přípravku hladkou konzistenci a zároveň působí na pokožku jako přirozený vlhkostní faktor.

Cicer Arietinum Seed Extract (Cizrna beraní)

Lactobacillus/Coconut Fruit Juice Ferment Filtrate (Fermentovaný výtažek z kokosového ořechu)

Inulin (Inulin)

Inulin je druh rozpustné vlákniny, která se přirozeně nachází v různé zelenině. Patří do skupiny sacharidů, které jsou známé jako fruktany, což znamená, že jsou tvořeny molekulami fruktózy,

Jablečný ocet (Pyrus malus)

Jablečný ocet získávaný kvašením jablečné šťávy z kontrolovaného sběru.

Slunečnicový olej (Helianthus annuus)

Olej vylisovaný ze semen slunečnice působí jako vyhlazující přísada a pleťový kondicionér.

Kokosovník ořechoplodný (Cocos nucifera)

Zlatavý kokosový olej se získává mletím sušených plodů a má velmi příznivé vyživující a hydratační účinky na pokožku a vlasy.

Parfum (Éterické oleje)

Kompozice pečlivě vybranných čistých éterických olejů, která dodává každému produktu jeho jedinečnou vůni.

Linalool

Složka přírodních éterických olejů.

Limonene

Složka přírodních éterických olejů.

Farnesol

Složka přírodních éterických olejů.

Geraniol

Složka přírodních éterických olejů.

Benzyl Salicylate

Složka přírodních éterických olejů.

Benzyl Benzoate

Složka přírodních éterických olejů.

Kumarín (Coumarin)

Složka přírodních éterických olejů.

Eugenol

Složka přírodních éterických olejů.

Acacia Senegal Gum (Arabská guma)

Lysolecitin

Kopřiva žahavka (Urtica urens)

Kopřiva žahavka je vytrvalá rostlina, která se používá při kožních ekzémech. V kosmetice Dr.Hauschka je obsažen výtažek z kvetoucí byliny.

Ibišek lékařský (Althaea officinalis)

Používá se výtažek z listů rostliny a z kořene ibišku. Má protizánětlivé účinky a jeho kořeny obsahují slizové látky, které se používají jako zahušťovadlo.

Quercus Robur (Dubová kůra)

Dubová kůra má svíravé, absorbční a protizánětlivé účinky. Používá se na popáleniny a ekzémy a při nadměrném pocení.

Arctium lappa (Bodlák)

Bodlák má antibiotické a fungicidní účinky a používá se k léčbě ekzémů, akné a při nemocech vlasové pokožky. V kosmetice Dr.Hauschka se používá výtažek z kořene bodláku.

Nimba (Melia azadirachta)

Nimbový olej ze semen a výtažek z listů tohoto indického stromu má antiseptické a baktericidní účinky.

Rozmarýna lékařská (Rosmarinus Officinalis)

Rozmarýna je stálezelená rostlina s bledě modrými květy. Je silně aromatická, má baktericidní a fungicidní účinky, silně povzbuzuje krevní oběh. Zde se používá výtažek z rostliny a éterický rozmarýnový olej.

Butyrospermum parkii (Bambucké máslo)

Bambucké máslo (také karité máslo nebo shea butter) zjemňuje a stabilizuje pokožku. Má dobrou snášenlivost a je obzvlášť vhodné pro ošetřování zejména suché a zralé pleti. Ořechy se za tepla lisují a získaný tuk se dále čistí jílem a destilací vodní párou.

Olivový olej (Olea Europaea)

Olivový olej se získává lisováním za studena. Používá se výhradně ten nejkvalitnější olej z prvního lisování. Má zvláčňující a antioxidační vlastnosti.

Natriumsulfát (Sodium Cetearyl Sulfate)

Působí jako surfaktant, čistící a pěnící přísada.

Kyselina citrónová (Citric Acid)

Kyselina citrónová se získává fermentací. Tvoří se při růstu určitých mikroorganismů z melasy a následně se vykristalizuje. V kosmetických přípravcích působí jako přírodní konzervant.

Xantanová pryskyřice (Xanthan gum)

Xantan je přírodní polysacharid získaný fermentací z mořských řas. Dohromady s vodou vytváří gel, proto se používá jako želírovací prostředek v kosmetických přípravcích a jako přírodní stabilizátor a emulgátor.
zobrazit související produkty