Dr. Hauschka

12,5 ml 732,00 Kč  

Krem na  oci YY big.jpg

pro všechny projevy pleti

Jemná péče pro citlivé okolí očí. Rychle vstřebatelný krém obsahuje vysoce jakostní rostlinné oleje z avokáda, makadamových ořechů a rakytníku. Chrání a posiluje, udržuje elasticitu pokožky a zároveň propůjčuje uvolňující hladký pocit.

zobrazit podrobný popis

pro všechny projevy pleti

Jemná péče pro citlivé okolí očí. Často během dne zažíváme pocity námahy, únavy a napětí očí.
Je neuvěřitelné, jak aktivní naše oči jsou: permanentně jsou v pohybu a stále jsou stimulovány. Pokožka v okolí očí a oční víčka obsahují minimální množství mazových žláz a tak vyžaduje dodatečnou péči.

Rychle vstřebatelný Krém na oči obsahuje vysoce jakostní rostlinné oleje z avokáda, makadamových ořechů a rakytníku. Chrání a posiluje, udržuje elasticitu pokožky a zároveň propůjčuje uvolňující hladký pocit.
Růžová voda a výtažky z ananasu, ibišku a měsíčku působí osvěžujícím, zklidňujícím a hydratačním účinkem.

Krém chrání a pěstí, předchází předčasné tvorbě vrásek a je vhodný pro nositele kontaktních čoček.

Vlastnosti:

  • Dodává uvolňující pocit.
  • Vhodný pro nositele kontaktních čoček.
  • Zabraňuje předčasné tvorbě vrásek.

Použití:

  1. Používejte ráno po čištění pleti a aplikaci Pleťového tonika.
  2. Naneste malé množství (ve velikosti rýžového zrnka) na špičku prstů.
  3. Aplikujtejte na víčka a oční okolí.
  4. Nanášejte jemně od vnitřního koutku směrem ven.
zobrazit tipy

Tipy:

Naneste před aplikací make-upu.
Pro intenzivní péči používejte Dr.Hauschka Balzám na oči.

Dr.Hauschka Daily Hydrating Eye Cream
Dr.Hauschka Augencreme

zobrazit složení

Voda (Aqua)

Používá se deionizovaná pramenitá voda.

Persea gratissima (Avokádový olej)

Avokádový olej se získává z plodů avokáda lisovaném za studena. Vyznamenává se příjemnou vůní a vysokým obsahem vitamínu E. Má regenerační účinky a chrání pokožku před vysoušením a negativními vlivy vnějšího prostředí.

Růžová voda (Rosa Damascena)

Vodní roztok obsahující prchavé oleje získávané destilací květů růže damašské. Chrání a pěstí pokožku.

Glycerin (Glycerín)

Glycerín je alkohol, který se vyskytuje ve všech přírodních tucích. Zde se získává z rostlinných olejů. Dodává přípravku hladkou konzistenci a zároveň působí na pokožku jako přirozený vlhkostní faktor.

Alcohol (Alkohol)

Alkohol je dobré rozpouštědlo mnoha látek. Má konzervační a dezinfekční vlastnosti (tonizuje a osvěžuje) a napomáhá vstřebávání účinných látek do pokožky. Zde je získáván kvašením a destilací z ovoce, kukuřice a brambor. V kosmetice Dr.Hauschka se nepřidává samostatně, ale je součást směsi vody a alkoholu při extrahování.

Ananas sativus (Ananasovník setý)

Ananasovník je bylina s vysoce hydratačními, osvěžujícími vlastnostmi.

Včelí vosk (Cera flava)

Včelí vosk používá se buď surový, žlutý vosk nebo (Cera Alba) přírodní, světlý, téměř bílý, který se čistí rozpuštěním a následným bělením na slunci. V kosmetice se používá jako konzistenční činidlo v emulzích a stabilizátor.

Ibišek lékařský (Althaea officinalis)

Používá se výtažek z listů rostliny a z kořene ibišku. Má protizánětlivé účinky a jeho kořeny obsahují slizové látky, které se používají jako zahušťovadlo.

Měsíček lékařský (Calendula officinalis)

Měsíček má antiseptické, fungicidní a antibakteriální účinky, které napomáhají hojení. V kosmetice Dr.Hauschka se používá olejový extrakt z květů.

Arachis hypogaea (Arašídový olej)

Arašídový olej se lisuje nebo extrahuje. Hydratuje pokožku a je vhodný pro péči pokožky celého těla a k masážím. Využívá se také jako extrakční látka pro maceraci léčivých rostlin.

Hektorit (Hektorite)

Hektorit je v přírodě se vyskytující bílý minerál, který ve vodě vytváří gely. Používá se jako stabilizátor v emulzích, make-upech, zubních pastách, kuličkových deodorantech.

Mandlový olej (Prunus dulcis)

Mandlový olej je velice jemný olej, lehce se vstřebává do pokožky a má silné regenerační účinky. Zde je získáván ze za studena lisovaných mandlí z biodynamického pěstování.

Růže galská (Rosa gallica)

Výtažek získávaný z květů růže keltské působí jako pleťový kondicionér, astringentní přísada a tonikum.

Olej z meruňkových jadérek (Prunus armeniaca)

Olej z meruňkových jadérek je svými vlastnostmi podobný oleji mandlovému. Je výborně snášen všemi druhy pokožky, činí ji hebkou a hladkou. Získává se z mletých meruňkových jader.

Lecitin (Lecithin)

Lecitin ze sóji se používá jako rostlinný emulgátor. V kosmetických přípravcích podporuje pronikání účinných látek do pokožky.

Jojobový olej (Buxus chinensis)

Jojobový olej se lisuje za studena z plodů jojobového keře. Jeho tekutý vosk zlatavé barvy je téměř bez vůně a má přirozený ochranný UV faktor 4. Je zejména vhodný pro suchou, citlivou a aknózní pleť. Má regenerační účinky a stabilizuje vlhkost v pokožce.

Mangové máslo (Mangifera indica)

Mangovník Indický je vysoký, stále zelený strom. Má velmi chutný plod ve tvaru podlouhlé peckovice s vysokým obsahem provitamínu A, vitamínu B, C a E. Má podobné účinky jako kakaové máslo, působí jako stabilizátor v přípravcích a má velmi dobré hydratační vlastnosti.

Makadamový olej (Macadamia ternifolia)

Olej z makadamových ořechů je bezbarvá až světle žlutá olejovitá kapalina s charakteristickou vůní. Lehce se vstřebává, chrání hydratuje a regeneruje pokožku. Obsahuje vitamíny A, B, E a má přirozený UV faktor 3-4.

Butyrospermum parkii (Bambucké máslo)

Bambucké máslo (také karité máslo nebo shea butter) zjemňuje a stabilizuje pokožku. Má dobrou snášenlivost a je obzvlášť vhodné pro ošetřování zejména suché a zralé pleti. Ořechy se za tepla lisují a získaný tuk se dále čistí jílem a destilací vodní párou.

Rakytníkový olej (Hippophae rhamnoides)

Rakytník řešetlákový je rozvětvený keř se žlutými, oranžovými až červenými plody. Plody, listy i větve rakytníku mají antioxidantní vlastnosti a vysoký podíl vitamínu C. V kosmetice Dr.Hauschka se používá olej z rakytníkových plodů.

Mořská řasa (Chondrus crispus)

Puchratka kadeřavá je severoatlantická červená mořská řasa, která vytváří v horké vodě šlem, který po vystydnutí tuhne. Používá se jako konzistenční činidlo.

Glycerol-stearát (Glyceryl Stearate)

Glycerol-stearát se zde vyrábí z přírodních surovin a slouží jako konzistenční činidlo v emulzích.

Kyselina stearová (Stearic Acid)

Kyselina stearová patří k mastným kyselinám. Je součástí mnoha přírodních tuků a vosků, ze kterých se získává. Působí jako emulgátor a stabilizátor emulzí.

Xantanová pryskyřice (Xanthan gum)

Xantan je přírodní polysacharid získaný fermentací z mořských řas. Dohromady s vodou vytváří gel, proto se používá jako želírovací prostředek v kosmetických přípravcích a jako přírodní stabilizátor a emulgátor.

Natrium 2-stearoyllaktát (Sodium Stearoyl Lactylate)

Působí jako emulgátor v přípravcích.

Parfum (Éterické oleje)

Kompozice pečlivě vybranných čistých éterických olejů, která dodává každému produktu jeho jedinečnou vůni.

zobrazit související produkty