Savon du Midi

100 g 95,00 Kč  

med.jpg

Jemné rostlinné mýdlo s vysokým podílem bambuckého másla, obohacené medem k šetrné očistě pokožky celého těla.

zobrazit podrobný popis

Jemné rostlinné mýdlo s vysokým podílem bambuckého másla, obohacené medem k šetrné očistě pokožky celého těla.

Vlastnosti:

  • Vysoce jakostní, estetické a voňavé.
  • Pěstí a hydratuje.
  • Obsahuje čisté éterické oleje.
  • S vysokým obsahem bambuckého másla.
  • Obohacené medem.
zobrazit tipy

Tipy:

Voňavé mýdlo je ve většině případech vždy vhodnou pozorností. Uložíte-li několik kousků v šatníku, příjemně provoní vaše prádlo a budete jej mít pro každý případ po ruce.

zobrazit složení

Sodné soli mastných kyselin palmového oleje (Sodium Palmate)

Mýdlový základ z palmového oleje z ekologicky pěstovaných rostlin.

Sodné soli mastných kyselin kokosového oleje (Sodium Cocoate)

Mýdlový základ z kokosového oleje z ekologicky pěstovaných rostlin.

Voda (Aqua)

Používá se deionizovaná pramenitá voda.

Sodné soli mastných kyselin olivového oleje (Sodium Olivate)

Mýdlový základ z olivového oleje z ekologicky pěstovaných rostlin.

Glycerin (Glycerín)

Glycerín je alkohol, který se vyskytuje ve všech přírodních tucích. Zde se získává z rostlinných olejů. Dodává přípravku hladkou konzistenci a zároveň působí na pokožku jako přirozený vlhkostní faktor.

Parfum (Éterické oleje)

Kompozice pečlivě vybranných čistých éterických olejů, která dodává každému produktu jeho jedinečnou vůni.

Butyrospermum parkii (Bambucké máslo)

Bambucké máslo (také karité máslo nebo shea butter) zjemňuje a stabilizuje pokožku. Má dobrou snášenlivost a je obzvlášť vhodné pro ošetřování zejména suché a zralé pleti. Ořechy se za tepla lisují a získaný tuk se dále čistí jílem a destilací vodní párou.

Sůl (Sodium chloride)

Izotonický roztok kuchyňské soli.

Sodium thiosulfate

Med (Mel)

V kosmetice Dr.Hauschka se používá med z jarních květů, částečně i v ředěné rytmizované podobě. Včelí med slouží k obohacení Karité mýdla 'Miel'.

Rozmarýna lékařská (Rosmarinus Officinalis)

Rozmarýna je stálezelená rostlina s bledě modrými květy. Je silně aromatická, má baktericidní a fungicidní účinky, silně povzbuzuje krevní oběh. Zde se používá výtažek z rostliny a éterický rozmarýnový olej.

Slunečnicový olej (Helianthus annuus)

Olej vylisovaný ze semen slunečnice působí jako vyhlazující přísada a pleťový kondicionér.

Oxid železa (CI 77492)

Oxidy železa jsou přírodními barvivy.

Oxid železa (CI 77491)

Oxidy železa jsou přírodními barvivy.

Oxid železa (CI 77499)

Oxidy železa jsou přírodními barvivy.

Kumarín (Coumarin)

Složka přírodních éterických olejů.

Eugenol

Složka přírodních éterických olejů.

Hexyl cinnamal

Složka přírodních éterických olejů
zobrazit související produkty