Dr.Hauschka
home quick shop podpora můj účet košík pokladna
home » Dr.Hauschka » Sluneční péče 
 

Dr.Hauschka Facebook

dodací podmínky
obchodní podmínky
ochrana soukromí
napište nám
o nás
Mohlo by vás zajímat
Účinně proti stresu
Biokosmetika?
Kdo používá kosmetiku Dr.Hauschka?
Obličejová gymnastika
Vnější péče o pleť
Potrava pro pokožku
Péče pro muže
Péče o matku a dítě

Mléko po opalování

 

100 ml: 378Kč

pro každou pokožku

Jemné hydratační a zchlazující mléko je vhodné pro děti a dospělé.
Vyvážená kompozice hodnotných rostlinných olejů a vosků s výtažky z kdoulových semínek a úročníku zbavují pokožku napětí, dodávají jí pružnost a vydatně ji pěstí.
Pokožka zůstane hebká a udrží si dlouhodobě svůj opálený vzhled.
Dr.Hauschka Mléko po opalování zanechává na pokožce příjemný pocit a jemnou vůni pravých éterických olejů.

Vlastnosti

  • Zchlazuje, hydratuje a pěstí.
  • Udržuje dlouhodobě opálený vzhled pokožky.
  • Zabraňuje předčasnému stárnutí pokožky.

Použití

  1. Aplikujte na čistou pokožku.

Tipy

Mléko po opalování můžete používat nejen po opalování, ale kdykoliv jako intenzivní hydratační péči na celé tělo nebo také ke zklidnění pokožky po depilaci.

Dodává svěží pocit a jemnou vůni.

Voda (Aqua)

Používá se deionizovaná pramenitá voda.

Růže šípková (Rosa canina)

Vodný roztok z šípkových jader. Pěstící a astringentní složka.

Kdouloň podlouhlá (Pyrus cydonia)

Kdouloň je malý strom kvetoucí bílými až narůžovělými květy. Jeho plod je pokrytý voskovitou slupkou. V kosmetice Dr.Hauschka se používá výtažek z kdoulových semínek, který mírní podráždění, má zvláčňující a protizánětlivé účinky a reguluje přirozené množství vody v pleti.

Alkohol (Alcohol)

Alkohol je dobré rozpouštědlo mnoha látek. Má konzervační a dezinfekční vlastnosti (tonizuje a osvěžuje) a napomáhá vstřebávání účinných látek do pokožky. Zde je získáván kvašením a destilací z ovoce, kukuřice a brambor.

Glycerín (Glycerin)

Glycerín je alkohol, který se vyskytuje ve všech přírodních tucích. Zde se získává z rostlinných olejů. Dodává přípravku hladkou konzistenci a zároveň působí na pokožku jako přirozený vlhkostní faktor.

Mandlový olej (Prunus dulcis)

Mandlový olej je velice jemný olej, lehce se vstřebává do pokožky a má silné regenerační účinky. Zde je získáván ze za studena lisovaných mandlí z biodynamického pěstování.

Karotka (Daucus carota)

V kosmetice Dr.Hauschka se používá olejový extrakt z kořene karotky.

Bambucké máslo (Butyrospermum parkii)

Bambucké máslo (také karité máslo nebo shea butter) zjemňuje a stabilizuje pokožku. Má dobrou snášenlivost a je obzvlášť vhodné pro ošetřování zejména suché a zralé pleti. Ořechy se za tepla lisují a získaný tuk se dále čistí jílem a destilací vodní párou.

Úročník bolhoj (Anthyllis vulneraria)

Úročník bolhoj je léčivá rostlina obsahující třísloviny, saponin, sliz a žluté barvivo. Používá se jako léčivý prostředek s antiseptickými a protizánětlivými účinky.

Olej z meruňkových jadérek (Prunus armeniaca)

Olej z meruňkových jadérek je svými vlastnostmi podobný oleji mandlovému. Je výborně snášen všemi druhy pokožky. Získává se z mletých meruňkových jader.

Měsíček lékařský (Calendula officinalis)

Měsíček má antiseptické, fungicidní a antibakteriální účinky, které napomáhají hojení. V kosmetice Dr.Hauschka se používá olejový extrakt z květů.

Mastné alkoholy (Cetearyl Alcohol)

Cetearyl Alcohol je směs mastných alkoholů. Používá se hlavně jako konzistenční činidlo v emulzích, kde zvyšuje jemnost a stabilitu.

Včelí vosk (Cera flava)

Včelí vosk používá se buď surový, žlutý vosk nebo (Cera Alba) přírodní, světlý, téměř bílý, který se čistí rozpuštěním a následným bělením na slunci. V kosmetice se používá jako konzistenční činidlo v emulzích a stabilizátor.

Růžový vosk (Rosa Gallica)

Jemný vosk získávaný z květů růže keltské působí jako pleťový kondicionér, astringentní přísada a tonikum.

Lecitin (Lecithin)

Lecitin ze sóji se používá jako rostlinný emulgátor. V kosmetických přípravcích podporuje pronikání účinných látek do pokožky.

Jojobový olej (Buxus chinensis)

Jojobový olej se lisuje za studena z plodů jojobového keře. Jeho tekutý vosk zlatavé barvy je téměř bez vůně a má přirozený ochranný UV faktor 4. Je zejména vhodný pro suchou, citlivou a aknózní pleť. Má regenerační účinky a stabilizuje vlhkost v pokožce.

Xantanová pryskyřice (Xanthan gum)

Xantan je přírodní polysacharid získaný fermentací z mořských řas. Dohromady s vodou vytváří gel, proto se používá jako želírovací prostředek v kosmetických přípravcích a jako přírodní stabilizátor a emulgátor.

Éterické oleje (Parfum)

Kompozice pečlivě vybranných čistých éterických olejů, která dodává každému produktu jeho jedinečnou vůni.

Linalool

Složka přírodních éterických olejů.

Citral

Složka přírodních éterických olejů.

Citronellol

Složka přírodních éterických olejů.

Limonene

Složka přírodních éterických olejů.

Geraniol

Složka přírodních éterických olejů.

Farnesol

Složka přírodních éterických olejů.