Dr.Hauschka
home quick shop podpora můj účet košík pokladna
home » Dr.Hauschka » Regenerační péče 
 

Dr.Hauschka Facebook

dodací podmínky
obchodní podmínky
ochrana soukromí
napište nám
o nás
Mohlo by vás zajímat
Účinně proti stresu
Biokosmetika?
Kdo používá kosmetiku Dr.Hauschka?
Obličejová gymnastika
Vnější péče o pleť
Potrava pro pokožku
Péče pro muže
Péče o matku a dítě

Regenerační krém

 

40 ml: 1204Kč

pro náročnou a zralou pleť

Vyhlazující a vyživující denní péče. Reguluje vlhkost v pokožce a dodává ochranu po celý den.

Obsahuje prvotřídní rostlinné oleje jako např. z malinových jadérek, avokáda a karité (bambuckého másla), výtažky z kalanchoe, červeného jetele, přesličky, aceroly a růže.

Vlastnosti

  • Zjemňuje jemné vrásky a linky
  • Vyhlazuje a vypíná
  • Podporuje elasticitu pokožky
  • Dodává zářivý, hebký a pěstěný vzhled
  • Zklidňuje citlivou a podrážděnou pokožku

Použití

Ráno: Pro optimální výsledek používejte po čištění pleti a po aplikaci Regeneračního séra. Naneste na obličej, krk a dekolt.

Tipy

Když používáte Regenerační sérum i Regenerační krém, naneste sérum ještě na vlhkou pokožku (Pleťové Tonikum či kúra), sérum se tak rychleji vstřebá do pokožky.

Nejlepších výsledků docílíte za použití Regeneračního séra dohromady s Regeneračním krémem.

Kúry 04 a 05 doporučujeme 4x do roka.

Voda (Aqua)

Používá se deionizovaná pramenitá voda.

Jojobový olej (Simmondsia chinensis)

Jojobový olej se lisuje za studena z plodů jojobového keře. Jeho tekutý vosk zlatavé barvy je téměř bez vůně a má přirozený ochranný UV faktor 4. Je zejména vhodný pro suchou, citlivou a aknózní pleť. Má regenerační účinky a stabilizuje vlhkost v pokožce.

Mandlový olej (Prunus dulcis)

Mandlový olej je velice jemný olej, lehce se vstřebává do pokožky a má silné regenerační účinky. Zde je získáván ze za studena lisovaných mandlí z biodynamického pěstování.

Olivový olej (Olea Europaea)

Olivový olej se získává lisováním za studena. Používá se výhradně ten nejkvalitnější olej z prvního lisování. Má zvláčňující a antioxidační vlastnosti.

Alkohol (Alcohol)

Alkohol je dobré rozpouštědlo mnoha látek. Má konzervační a dezinfekční vlastnosti (tonizuje a osvěžuje) a napomáhá vstřebávání účinných látek do pokožky. Zde je získáván kvašením a destilací z ovoce, kukuřice a brambor. V kosmetice Dr.Hauschka se nepřidává samostatně, ale je součást směsi vody a alkoholu při extrahování.

Avokádový olej (Persea gratissima)

Avokádový olej se získává z plodů avokáda lisovaném za studena. Vyznamenává se příjemnou vůní a vysokým obsahem vitamínu E. Má regenerační účinky a chrání pokožku před vysoušením a negativními vlivy vnějšího prostředí.

Glycerín (Glycerin)

Glycerín je alkohol, který se vyskytuje ve všech přírodních tucích. Zde se získává z rostlinných olejů. Dodává přípravku hladkou konzistenci a zároveň působí na pokožku jako přirozený vlhkostní faktor.

Růže damašská (Rosa damascena)

Získávaný éterický olej má protistresové, antiseptické a protizánětlivé vlastnosti.

Včelí vosk (Cera flava)

Včelí vosk používá se buď surový, žlutý vosk nebo (Cera Alba) přírodní, světlý, téměř bílý, který se čistí rozpuštěním a následným bělením na slunci. V kosmetice se používá jako konzistenční činidlo v emulzích a stabilizátor.

Sacharosalaurát (Sucrose Laurate)

Rostlinného původu. Emulgátor, surfaktant, pleťový kondicionér.

Růžová voda (Rosa Damascena)

Vodní roztok obsahující prchavé oleje získávané destilací květů růže damašské. Chrání a pěstí pokožku.

Hektorit (Hektorite)

Hektorit je v přírodě se vyskytující bílý minerál, který ve vodě vytváří gely. Používá se jako stabilizátor v emulzích, make-upech, zubních pastách, kuličkových deodorantech.

Červený jetel (Trifolium pratense)

Červený jetel nalezneme hojně na každé louce. Tato skromná rostlinka patří k nejbohatším zdrojům rostlinných estrogenů, tzv. fytoestrogenů, které chrání pokožku před volnými radikály, je bohatá na izoflavony a přírodní vitamin E.

Ibišek lékařský (Althaea officinalis)

Používá se výtažek z listů rostliny a z kořene ibišku. Má protizánětlivé účinky a jeho kořeny obsahují slizové látky, které se používají jako zahušťovadlo.

Éterické oleje (Parfum)

Kompozice pečlivě vybranných čistých éterických olejů, která dodává každému produktu jeho jedinečnou vůni.

Limonene

Složka přírodních éterických olejů.

Citronellol

Složka přírodních éterických olejů.

Linalool

Složka přírodních éterických olejů.

Geraniol

Složka přírodních éterických olejů.

Benzyl Benzoate

Složka přírodních éterických olejů.

Farnesol

Složka přírodních éterických olejů.

Citral

Složka přírodních éterických olejů.

Eugenol

Složka přírodních éterických olejů.

Benzyl Salicylate

Složka přírodních éterických olejů.

Lysolecitin

Olej z malinových jadérek (Rubus idaeus)

Malina, příbuzná růže, poskytuje nádherně ovocem vonící, jemný olej (bohatý na vitamin E), který pokožce napomáhá udržet mladistvý vzhled. Z deseti kilogramů malých, lehkých jadérek ziskáme jeden kilogram tohoto cenného oleje.

Med (Mel)

V kosmetice Dr.Hauschka se používá med z jarních květů, částečně i v ředěné rytmizované podobě. Včelí med slouží k obohacení Karité mýdla 'Miel'.

Bambucké máslo (Butyrospermum parkii)

Bambucké máslo (také karité máslo nebo shea butter) zjemňuje a stabilizuje pokožku. Má dobrou snášenlivost a je obzvlášť vhodné pro ošetřování zejména suché a zralé pleti. Ořechy se za tepla lisují a získaný tuk se dále čistí jílem a destilací vodní párou.

Přeslička rolní (Equisetum arvense)

Přeslička rolní je léčivá rostlina bez květů. Obsahuje vysoký podíl křemíku a mnoho minerálů a vitamínů, posiluje nehty a podporuje růst vlasů. V kosmetice Dr.Hauschka se používá výtažek z čerstvé rostliny.

Kalanchoe (Kalanchoe daigremontiana)

Kalanchoe je sukulent s antiseptickými, baktericidními a hojivými účinky. Působí protizánětlivě a osvěžuje. V ředěné, rytmizované formě.

Acerola (Malpighia punicifolia)

Acerola (barbadoská třešeň) - používá se sušený extrakt z ovoce. Díky svému vysokému obsahu vitamínu C působí v kosmetických přípravcích navíc jako přírodní antioxidant.

Mořská řasa (Chondrus crispus)

Puchratka kadeřavá je severoatlantická červená mořská řasa, která vytváří v horké vodě šlem, který po vystydnutí tuhne. Používá se jako konzistenční činidlo.

Glycerol-stearát (Glyceryl Stearate)

Glycerol-stearát se zde vyrábí z přírodních surovin a slouží jako konzistenční činidlo v emulzích.

Natrium 2-stearoyllaktát (Sodium Stearoyl Lactylate)

Působí jako emulgátor v přípravcích.

Kyselina stearová (Stearic Acid)

Kyselina stearová patří k mastným kyselinám. Je součástí mnoha přírodních tuků a vosků, ze kterých se získává. Působí jako emulgátor a stabilizátor emulzí.