Dr.Hauschka
home quick shop podpora můj účet košík pokladna
home » Dr.Hauschka » Regenerační péče 
 

Dr.Hauschka Facebook

dodací podmínky
obchodní podmínky
ochrana soukromí
napište nám
o nás
Mohlo by vás zajímat
V rytmu přírody
Účinně proti stresu
Biokosmetika?
Péče o matku a dítě
Péče pro muže
Obličejová gymnastika
Vnější péče o pleť
Potrava pro pokožku

Regenerační denní krém Intensiv

 

40 ml: 1560Kč

pro zralou a náročnou pleť, která vykazuje známky únavy

Zralá pokožka je s věkem sušší a citlivější a proto je třeba posílit péči. Kůže potřebuje dlouhodobější ochranu a zvláště bohatou zásobu.
Regenerační přípravky Intensiv mají velmi příjemnou texturu, udržují vlhostní režim pokožky v rovnováze, zlepšují její pevnost a hustotu, posilují kožní bariéru a odolnost a zároveň poskytují dlouhodobou ochranu. Pleť bude krásně hladká, pružná, napnutá a vyživená.

Znatelně zlepšuje pevnost pokožky a krásně ji i zjemní. Obsahuje vzácné výtažky květů i plodů z trnky, mandlové mléko a olivový olej, jež podporují pružnost a poskytují intenzivní vlhkost suché a zralé pokožce. Pocity napětí jsou sníženy, vrásky zmírněny.

Vlastnosti

  • posiluje funkce pokožky
  • zlepšuje pevnost a znatelně zjemňuje pokožku
  • podporuje pružnost a zmírňuje vrásky
  • obsahuje výtažky z plodů a květů trnky

Použití

Ráno: Pro optimální výsledek používejte po čištění pleti Čistícím krémem a po aplikaci Pleťového tonika. Naneste na obličej, krk a dekolt.

Voda (Aqua)

Používá se deionizovaná pramenitá voda.

Olivový olej (Olea Europaea)

Olivový olej se získává lisováním za studena. Používá se výhradně ten nejkvalitnější olej z prvního lisování. Má zvláčňující a antioxidační vlastnosti.

Glycerín (Glycerin)

Glycerín je alkohol, který se vyskytuje ve všech přírodních tucích. Zde se získává z rostlinných olejů. Dodává přípravku hladkou konzistenci a zároveň působí na pokožku jako přirozený vlhkostní faktor.

Avokádový olej (Persea gratissima)

Avokádový olej se získává z plodů avokáda lisovaném za studena. Vyznamenává se příjemnou vůní a vysokým obsahem vitamínu E. Má regenerační účinky a chrání pokožku před vysoušením a negativními vlivy vnějšího prostředí.

Ibišek lékařský (Althaea officinalis)

Používá se výtažek z listů rostliny a z kořene ibišku. Má protizánětlivé účinky a jeho kořeny obsahují slizové látky, které se používají jako zahušťovadlo.

Jojobový olej (Simmondsia chinensis)

Jojobový olej se lisuje za studena z plodů jojobového keře. Jeho tekutý vosk zlatavé barvy je téměř bez vůně a má přirozený ochranný UV faktor 4. Je zejména vhodný pro suchou, citlivou a aknózní pleť. Má regenerační účinky a stabilizuje vlhkost v pokožce.

Mandlový olej (Prunus dulcis)

Mandlový olej je velice jemný olej, lehce se vstřebává do pokožky a má silné regenerační účinky. Zde je získáván ze za studena lisovaných mandlí z biodynamického pěstování.

Sacharosadistearát (Sucrose Distearate)

Rostlinného původu. Vyhlazující přísada, emulgátor.

Růže damašská (Rosa damascena)

Získávaný éterický olej má protistresové, antiseptické a protizánětlivé vlastnosti.

Trnka obecná (Prunus spinosa)

V kosmetice Dr.Hauschka se používá výtažek z plodů a květů trnky, který působí celkově posilujícím a prohřívacím účinkem na organismus.

Kokosovník ořechoplodný (Cocos nucifera)

Zlatavý kokosový olej se získává mletím sušených plodů a má velmi příznivé vyživující a hydratační účinky na pokožku a vlasy.

Arašídový olej (Arachis hypogaea)

Arašídový olej se lisuje nebo extrahuje. Hydratuje pokožku a je vhodný pro péči pokožky celého těla a k masážím. Využívá se také jako extrakční látka pro maceraci léčivých rostlin.

Mandlové mléko

Olus olej (Olus oil)

Směs rostlinných olejů

Bříza bělokorá (Betula alba)

Bříza má silně pročišťující vlastnosti na organismus. Léčí kožní onemocnění, vlasovou pokožku, lupy, vypadávání vlasů. V kosmetice Dr.Hauschka se používá výtažek z březových listů nebo kůry.

Karotka (Daucus carota)

V kosmetice Dr.Hauschka se používá výživný olejový extrakt z kořene karotky, bohatý na vitamin A.

Kdouloň podlouhlá (Pyrus cydonia)

Kdouloň je malý strom kvetoucí bílými až narůžovělými květy. Jeho plod je pokrytý voskovitou slupkou. V kosmetice Dr.Hauschka se používá výtažek z kdoulových semínek, který mírní podráždění, má zvláčňující a protizánětlivé účinky a reguluje přirozené množství vody v pleti.

Éterické oleje (Parfum)

Kompozice pečlivě vybranných čistých éterických olejů, která dodává každému produktu jeho jedinečnou vůni.

Citronellol

Složka přírodních éterických olejů.

Linalool

Složka přírodních éterických olejů.

Geraniol

Složka přírodních éterických olejů.

Kumarín (Coumarin)

Složka přírodních éterických olejů.

Farnesol

Složka přírodních éterických olejů.

Benzyl Benzoate

Složka přírodních éterických olejů.

Eugenol

Složka přírodních éterických olejů.

Benzyl alkohol (Benzyl Alcohol)

Složka přírodních éterických olejů.

Citral

Složka přírodních éterických olejů.

Limonene

Složka přírodních éterických olejů.

Benzyl Salicylate

Složka přírodních éterických olejů.

Kakaové máslo (Theobroma Cacao)

Kakaové máslo se získává lisováním kakaových bobů. Zjemňuje a chrání pokožku.

Slunečnicový olej (Helianthus annuus)

Olej vylisovaný ze semen slunečnice působí jako vyhlazující přísada a pleťový kondicionér.

Výtažky z pšeničných otrub (Triticum Vulgare Bran Extract)

Chrání pokožku před škodlivými vlivy životního prostředí a zachovávájí její rovnováhu.

Sacharosa- stearát (Sucrose Stearate)

Rostlinného původu. Emulgátor a pleťový kondicionér.

Polyglyceryl-3 polyricinoleate

Povrchově aktivní látka vyrobená z glycerolu a kyseliny ricinolejové, která se používá jako emulgátor a pro lepší roztíratelnost přípravku. Podporuje hydrataci pokožky a také její ochranu.

Mořská řasa (Chondrus crispus)

Puchratka kadeřavá je severoatlantická červená mořská řasa, která vytváří v horké vodě šlem, který po vystydnutí tuhne. Používá se jako konzistenční činidlo.

Xantanová pryskyřice (Xanthan gum)

Xantan je přírodní polysacharid získaný fermentací z mořských řas. Dohromady s vodou vytváří gel, proto se používá jako želírovací prostředek v kosmetických přípravcích a jako přírodní stabilizátor a emulgátor.

Alginát (Algin)

Získává se z mořské řasy. V kosmetických přípravcích se používá jako konzistenční prostředek (s vodou tvoří gely).