Dr.Hauschka
home quick shop podpora můj účet košík pokladna
home » Dr.Hauschka » Péče o vlasy 
 

Dr.Hauschka Facebook

dodací podmínky
obchodní podmínky
ochrana soukromí
napište nám
o nás
Mohlo by vás zajímat
Účinně proti stresu
Biokosmetika?
Kdo používá kosmetiku Dr.Hauschka?
Obličejová gymnastika
Vnější péče o pleť
Potrava pro pokožku
Péče pro muže
Péče o matku a dítě

Jojoba-Ibišek kondicionér

 

200 ml: 322Kč

intenzivní péče pro všechny projevy vlasů


Regenerační výtažky léčivých rostlin z ibišku, dubové kůry a kopřivy udržují vlhkost a posilují vlasy a vlasovou pokožku.
Kondicionér pěstí nejen vlasy, ale také vlasovou pokožku. Jojobový a makadamový olej vyhlazují vlasovou strukturu – pro silné, dobře rozčesatelné vlasy. Mléčné proteiny dodávají ochranu, pružnost a objem – vlasy budou lesklé a pružné.

Vlastnosti

  • Obsahuje léčivé rostliny.
  • Posiluje a reguluje funkce vlasové pokožky.

Použití

  1. Kondicionér aplikujte po mytí na vlhké vlasy a vmasírujte od hlavy až do konečků vlasů.
  2. Po několika minutách působení dobře opláchněte vodou.

Tipy

Máte-li vlasy suché, poškozené nebo barvené, používejte Johoba-ibišek kondocionér pravidelně po každém mytí vlasů.

Voda (Aqua)

Používá se deionizovaná pramenitá voda.

Betain (Betaine)

Antistatická přísada a regulátor viskozity. Udržuje vlhkost pokožky.

Alkohol (Alcohol)

Alkohol je dobré rozpouštědlo mnoha látek. Má konzervační a dezinfekční vlastnosti (tonizuje a osvěžuje) a napomáhá vstřebávání účinných látek do pokožky. Zde je získáván kvašením a destilací z ovoce, kukuřice a brambor. V kosmetice Dr.Hauschka se nepřidává samostatně, ale je součást směsi vody a alkoholu při extrahování.

Sorbitol (Sorbitol)

Sorbitol je náhradní sladidlo, které se získává z ovoce (třešně, hrušky). Působí jako zvlhčovací přísada, kondicionér a stabilizátor přípravku.

Mastné alkoholy (Cetearyl Alcohol)

Cetearyl Alcohol je směs mastných alkoholů pocházejících z rostlin blízce příbuzných s mastnými kyselinami, včetně dobře zdokumentovaných omega-3 mastných kyselin. Používá se hlavně jako konzistenční činidlo v emulzích, kde zvyšuje jemnost a stabilitu.

Jojobový olej (Buxus chinensis)

Jojobový olej se lisuje za studena z plodů jojobového keře. Jeho tekutý vosk zlatavé barvy je téměř bez vůně a má přirozený ochranný UV faktor 4. Je zejména vhodný pro suchou, citlivou a aknózní pleť. Má regenerační účinky a stabilizuje vlhkost v pokožce.

2,3-dihydroxypropyl-dodekanoát (Glyceryl Laurate)

Rostlinného původu. Vyhlazující přísada, emulgátor.

Bílkovinné hydrolyzáty mléka (Hydrolyzed Milk Protein)

Hydrolyzovaný mléčný protein pochází z kravského mléka. Má zvláčňující účinky na pokožku.

Bílkovinné hydrolyzáty pšeničných klíčků (Hydrolyzed Wheat Protein)

Antistatická přísada. Vlasový a pleťový kondicionér.

Ibišek lékařský (Althaea officinalis)

Používá se výtažek z listů rostliny a z kořene ibišku. Má protizánětlivé účinky a jeho kořeny obsahují slizové látky, které se používají jako zahušťovadlo.

Dubová kůra (Quercus Robur)

Dubová kůra má svíravé, absorbční a protizánětlivé účinky. Používá se na popáleniny a ekzémy a při nadměrném pocení.

Kopřiva pálivka (Urtica urens)

Kopřiva pálivka je vytrvalá rostlina, která se používá při kožních ekzémech?????? V kosmetice Dr.Hauschka je obsažen výtažek z kvetoucí byliny.

Bodlák (Arctium lappa)

Bodlák má antibiotické a fungicidní účinky a používá se k léčbě ekzémů, akné a při nemocech vlasové pokožky. V kosmetice Dr.Hauschka se používá výtažek z kořene bodláku.

Rozmarýna lékařská (Rosmarinus Officinalis)

Rozmarýna je stálezelená rostlina s bledě modrými květy. Je silně aromatická, má baktericidní a fungicidní účinky, silně povzbuzuje krevní oběh. Zde se používá výtažek z rostliny a éterický rozmarýnový olej.

Nimba (Melia azadirachta)

Nimbový olej ze semen a výtažek z listů tohoto indického stromu má antiseptické a baktericidní účinky.

Makadamový olej (Macadamia ternifolia)

Olej z makadamových ořechů je bezbarvá až světle žlutá olejovitá kapalina s charakteristickou vůní. Lehce se vstřebává, chrání hydratuje a regeneruje pokožku. Obsahuje vitamíny A, B, E a má přirozený UV faktor 3-4.

Éterické oleje (Parfum)

Kompozice pečlivě vybranných čistých éterických olejů, která dodává každému produktu jeho jedinečnou vůni.

Limonene

Složka přírodních éterických olejů.

Citral

Složka přírodních éterických olejů.

Linalool

Složka přírodních éterických olejů.

Jablečný ocet (Pyrus malus)

Jablečný ocet získávaný kvašením jablečné šťávy z kontrolovaného sběru.

Glyceroltridekanoát (Tricaprylin)

Vyhlazující přísada a rozpouštědlo. Působí jako pleťový kondicionér.

Lecitin (Lecithin)

Lecitin ze sóji se používá jako rostlinný emulgátor. V kosmetických přípravcích podporuje pronikání účinných látek do pokožky.

Galactoarabinan

Galactoarabinan je polysacharid (směs galaktózy a arabinózy) pocházející z modřínu, který dodává přírodní rostlinný gel. Napomáhá pokožce udržovat svoji vlhkost a ponechává na jejím povrchu jemný ochranný film.

Natriumsulfát (Sodium Cetearyl Sulfate)

Působí jako surfaktant, čistící a pěnící přísada.

Kyselina citrónová (Citric Acid)

Kyselina citrónová se získává fermentací. Tvoří se při růstu určitých mikroorganismů z melasy a následně se vykristalizuje. V kosmetických přípravcích působí jako přírodní konzervant.

Xantanová pryskyřice (Xanthan gum)

Xantan je přírodní polysacharid získaný fermentací z mořských řas. Dohromady s vodou vytváří gel, proto se používá jako želírovací prostředek v kosmetických přípravcích a jako přírodní stabilizátor a emulgátor.