Dr.Hauschka
home quick shop podpora můj účet košík pokladna
home » Dr.Hauschka » Péče o pleť 
 

Dr.Hauschka Facebook

dodací podmínky
obchodní podmínky
ochrana soukromí
napište nám
o nás
Mohlo by vás zajímat
Účinně proti stresu
Biokosmetika?
Kdo používá kosmetiku Dr.Hauschka?
Obličejová gymnastika
Vnější péče o pleť
Potrava pro pokožku
Péče pro muže
Péče o matku a dítě

Tónovací krém

 

30 ml: 602Kč
5 ml: 112Kč

pro všechny projevy pleti

Nová konzistence, zdokonalená roztíratelnost a také nepatrná změna vůně - nové složení, kterému neodoláte

Během léta se nám všem zamlouvá zdravý a sluncem políbený vzhled pleti. A po zbytek roku tomu není jinak.
Jemně krycí, pěstící Tónovací krém, který se přirozeně přizpůsobuje každému odstínu pleti, propůjčuje čerstvý vzhled a díky vysokému obsahu výtažků z kdoulových semínek a růžového vosku reguluje produkci tuku a vlhkosti pokožky.
Zároveň vyrovnává jemné pigmentové skvrny a na základě své transparentnosti ponechává individuální vzhled pokožky, aniž by ho „přebarvil“.
Chrání a vyrovnává citlivou pokožku.

Vlastnosti

  • Pěstí, oživuje a zjemňuje pleť.
  • Vyrovnává její vzhled a pravidelně ji zbarvuje.
  • Tónuje, ponechává transparentnost pleti a dodává ji individuální odstín.
  • Má podobné vlastnosti jako Růžový krém.

Použití

  1. Tónovací krém můžete nanést přímo na pokožku nebo na váš obvyklý denní přípravek Dr.Hauschka.
  2. Aplikujte ráno po čištění pleti Čistícím krémem a po aplikaci Pleťového Tonika.
  3. Naneste stejnoměrně na obličej a krk.
  4. Případně přepudrujte.

Tipy

Vhodný pro všechny odstíny pleti!
Máte-li mastnou nebo problematickou pleť, doporučujeme používat Dr.Hauschka Tónovací emulzi.

Dr.Hauschka Tinted Day Cream
Dr.Hauschka Tönungscreme

Voda (Aqua)

Používá se deionizovaná pramenitá voda.

Arašídový olej (Arachis hypogaea)

Arašídový olej se lisuje nebo extrahuje. Hydratuje pokožku a je vhodný pro péči pokožky celého těla a k masážím. Využívá se také jako extrakční látka pro maceraci léčivých rostlin.

Mandlový olej (Prunus dulcis)

Mandlový olej je velice jemný olej, lehce se vstřebává do pokožky a má silné regenerační účinky. Zde je získáván ze za studena lisovaných mandlí z biodynamického pěstování.

Úročník bolhoj (Anthyllis vulneraria)

Úročník bolhoj je léčivá rostlina obsahující třísloviny, saponin, sliz a žluté barvivo. Používá se jako léčivý prostředek s antiseptickými a protizánětlivými účinky.

Kdouloň podlouhlá (Pyrus cydonia)

Kdouloň je malý strom kvetoucí bílými až narůžovělými květy. Jeho plod je pokrytý voskovitou slupkou. V kosmetice Dr.Hauschka se používá výtažek z kdoulových semínek, který mírní podráždění, má zvláčňující a protizánětlivé účinky a reguluje přirozené množství vody v pleti.

Olej z meruňkových jadérek (Prunus armeniaca)

Olej z meruňkových jadérek je svými vlastnostmi podobný oleji mandlovému. Je výborně snášen všemi druhy pokožky. Získává se z mletých meruňkových jader.

Včelí vosk (Cera flava)

Včelí vosk používá se buď surový, žlutý vosk nebo (Cera Alba) přírodní, světlý, téměř bílý, který se čistí rozpuštěním a následným bělením na slunci. V kosmetice se používá jako konzistenční činidlo v emulzích a stabilizátor.

Bentonit (Bentonite)

Bentonit je v přírodě se vyskytující barevný minerál. Ve vodě vytváří gelovou strukturu, která slouží jako stabilizátor emulzí a regulátor viskozity.

Olej z pšeničných klíčků (Triticum vulgare)

Olej z pšeničných klíčků má nejvyšší obsah vitamínu E a působí proti předčasnému stárnutí pleti. Účinný regenerační prostředek pro ošetření suché a zralé pleti.

Třezalka tečkovaná (Hypericum perforatum)

Třezalka je léčivka ze které se získává vynikající olej pro ošetření všech typů pokožky, zejména suché. Regeneruje a aktivuje procesy látkové výměny, zjemňuje a zvláčňuje pokožku. Vhodný k ošetření citlivé, zánětlivé pleti a jako součást přípravků po opalování. Zde se používá výtažek z kvetoucí rostliny.

Lecitin (Lecithin)

Lecitin ze sóji se používá jako rostlinný emulgátor. V kosmetických přípravcích podporuje pronikání účinných látek do pokožky.

Éterické oleje (Parfum)

Kompozice pečlivě vybranných čistých éterických olejů, která dodává každému produktu jeho jedinečnou vůni.

Limonene

Složka přírodních éterických olejů.

Linalool

Složka přírodních éterických olejů.

Citronellol

Složka přírodních éterických olejů.

Geraniol

Složka přírodních éterických olejů.

Citral

Složka přírodních éterických olejů.

Kumarín (Coumarin)

Složka přírodních éterických olejů.

Růžový vosk (Rosa Gallica)

Jemný vosk získávaný z květů růže keltské působí jako pleťový kondicionér, astringentní přísada a tonikum.

Oxid železa (CI 77491)

Oxidy železa jsou přírodními barvivy.

Oxid železa (CI 77492)

Oxidy železa jsou přírodními barvivy.

Oxid železa (CI 77499)

Oxidy železa jsou přírodními barvivy.

Oxid titaničitý (CI 77891)

Oxid titaničitý je bílý minerální pigment. Používá se jako zesvětlovač v pudrových základech, dekorativní kosmetice (rtěnky, make-upy at.) a mýdlech. Ve formě mikročásteček se používá jako přirozený ochranný filtr v preparátech proti škodlivým účinkům slunečního záření.