Dr.Hauschka
home quick shop podpora můj účet košík pokladna
home » Dr.Hauschka » Koupelové přípravky 
 

Dr.Hauschka Facebook

dodací podmínky
obchodní podmínky
ochrana soukromí
napište nám
o nás
Mohlo by vás zajímat
Účinně proti stresu
Biokosmetika?
Kdo používá kosmetiku Dr.Hauschka?
Obličejová gymnastika
Vnější péče o pleť
Potrava pro pokožku
Péče pro muže
Péče o matku a dítě

Koupelová přísada Levandule s rašelinou

 

100 ml: 420Kč
10 ml: 59Kč

pro každou pokožku

Ideální přípravek při změnách počasí, a příchodem zimy.

Krémovitá přísada s obsahem rašeliny hydratuje a vyživuje pokožku a dohromady s výtažky levandule, přesličky a kaštanu koňského uvolňuje a chrání před vnějšími vlivy: při citlivosti na počasí, při bolestech kloubů, namoženém svalstvu, nervovém napětí a při náchylnosti k nachlazení.

Jeho tepelné vlastnosti z něj činí ideální ochranu, kterou obzvlášť oceníme na podzim a v zimě, nebo když si chceme zlepšit náladu!

Vlastnosti

  • Chrání proti vnějším vlivům a zjemňuje pokožku
  • Uvolňuje namožené svalstvo i klouby a hřejivé levandulové aroma tiší mysl
  • Při nervové zátěži a neklidu podporuje klidný spánek
  • Přísada je ideální již pro malé děti

Použití

Přidejte množství několika obsahů uzávěru, nebo cca 10 kapek dávkovače (zvlášť k zakoupení) do již napuštěné lázně.

Tipy

Pro dokonalou ochranu používejte následně Dr.Hauschka Levandulový olej s rašelinou

 

Voda * (Aqua)

Levandule lékařská (Lavandula angustifolia)

Levandule je léčivá a okrasná rostlina s fialově-modrými příjemně vonícími květy. Má hojivé a antiseptické účinky. Její silice je často součástí kosmetických přípravků, parfémů, mýdel. V kosmetice Dr.Hauschka se používá éterický levandulový olej.

Mandlový olej (Prunus dulcis)

Mandlový olej je velice jemný olej, lehce se vstřebává do pokožky a má silné regenerační účinky. Zde je získáván ze za studena lisovaných mandlí z biodynamického pěstování.

Avokádový olej (Persea gratissima)

Avokádový olej se získává z plodů avokáda lisovaném za studena. Vyznamenává se příjemnou vůní a vysokým obsahem vitamínu E. Má regenerační účinky a chrání pokožku před vysoušením a negativními vlivy vnějšího prostředí.

Linalool

Složka přírodních éterických olejů.

Arabská guma (Acacia Senegal Gum)

Rašelinový extrakt (Sphagnum Ssp.)

Rašelinový výtažek na vodní bázi. Má tepelné a ochranné vlastnosti a obsahuje minerální látky důležité pro pružnost pokožky.

Jojobový olej (Simmondsia chinensis)

Jojobový olej se lisuje za studena z plodů jojobového keře. Jeho tekutý vosk zlatavé barvy je téměř bez vůně a má přirozený ochranný UV faktor 4. Je zejména vhodný pro suchou, citlivou a aknózní pleť. Má regenerační účinky a stabilizuje vlhkost v pokožce.

Glyceryl Oleate (Glyceryl Oleate)

Lysolecitin

Cukrové tensidy (Decyl Glucoside)

Jemné, šetrné neiontové sloučeniny pocházející z cukru a rostlinných olejů. Působí jako surfaktant a stabilizátor emulze.

Přeslička rolní (Equisetum arvense)

Přeslička rolní je léčivá rostlina bez květů. Obsahuje vysoký podíl křemíku a mnoho minerálů a vitamínů, posiluje nehty a podporuje růst vlasů. V kosmetice Dr.Hauschka se používá výtažek z čerstvé rostliny.

Aesculus Hippocastanum Seed Extract

Éterické oleje (Parfum)

Kompozice pečlivě vybranných čistých éterických olejů, která dodává každému produktu jeho jedinečnou vůni.

Limonene

Složka přírodních éterických olejů.

Kumarín (Coumarin)

Složka přírodních éterických olejů.

Geraniol

Složka přírodních éterických olejů.

Citronellol

Složka přírodních éterických olejů.

Xantanová pryskyřice (Xanthan gum)

Xantan je přírodní polysacharid získaný fermentací z mořských řas. Dohromady s vodou vytváří gel, proto se používá jako želírovací prostředek v kosmetických přípravcích a jako přírodní stabilizátor a emulgátor.

Bentonit (Bentonite)

Bentonit je v přírodě se vyskytující barevný minerál. Ve vodě vytváří gelovou strukturu, která slouží jako stabilizátor emulzí a regulátor viskozity.

Mořská řasa (Chondrus crispus)

Puchratka kadeřavá je severoatlantická červená mořská řasa, která vytváří v horké vodě šlem, který po vystydnutí tuhne. Používá se jako konzistenční činidlo.