Dr.Hauschka
home quick shop podpora můj účet košík pokladna
home » Dr.Hauschka » Intenzivní péče o pleť 
 

Dr.Hauschka Facebook

dodací podmínky
obchodní podmínky
ochrana soukromí
napište nám
o nás
Mohlo by vás zajímat
V rytmu přírody
Účinně proti stresu
Biokosmetika?
Péče o matku a dítě
Péče pro muže
Obličejová gymnastika
Vnější péče o pleť
Potrava pro pokožku

Hydratační krémová maska

 

30 ml: 898Kč
5 ml: 146Kč

pro suchou citlivou pleť

Mandlový, avokádový a jojobový olej vyživují pokožku a výtažky z kdoule jí dodávají potřebnou vláhu. Krémová maska je ideální pro extrémně suchou a citlivou pleť. Intenzivně pěstí citlivou pleť (loupání, napětí vlivem slunce či naopak mrazu), působí blahodárně na zralou pleť a zároveň přináší úlevu při výskytu kuperózy.
Vyrovnává tukový a vlhkostní režim pokožky a obnovuje tvorbu jejího ochranného kyselého pláště. Výtažky z růže a propolis vyživují a regenerují, zároveň chrání a normalizují - pocit napětí vymizí a pokožka nabude nové vitality.

Vlastnosti

Intenzivní výživná maska

  • Udržuje a stabilizuje přirozený ochranný lipidový plášť, který pokožku chrání.
  • Stabilizuje suchou pleť (extrémní působení slunce ale také nízké teploty v zimě)
  • kdy se upouští od mastných nočních krémů.

Použití

  1. Masku používejte 1- 2krát týdně.
  2. Aplikujte po čištění pleti a po aplikaci Pleťového Tonika (nebo pro intenzivnější výsledek po aplikaci Pleťové kúry nebo Pleťové kúry Sensitiv) na obličej a okolí očí.
  3. Masku nemusíte nanášet v tlusté vrstvě, stačí, když ji nanesete jako krém.
  4. Nechte působit po dobu 20-30 minut, poté odstraňte teplým vlhkým ručníčkem.

Tipy

Pro extrémně suchou pleť používejte v tenké vrstvě namísto denního krému dle regeneračního cyklu pokožky po dobu 6 týdnů.

Voda (Aqua)

Používá se deionizovaná pramenitá voda.

Kdouloň podlouhlá (Pyrus cydonia)

Kdouloň je malý strom kvetoucí bílými až narůžovělými květy. Jeho plod je pokrytý voskovitou slupkou. V kosmetice Dr.Hauschka se používá výtažek z kdoulových semínek, který mírní podráždění, má zvláčňující a protizánětlivé účinky a reguluje přirozené množství vody v pleti.

Slunečnicový olej (Helianthus annuus)

Olej vylisovaný ze semen slunečnice působí jako vyhlazující přísada a pleťový kondicionér.

Glycerín (Glycerin)

Glycerín je alkohol, který se vyskytuje ve všech přírodních tucích. Zde se získává z rostlinných olejů. Dodává přípravku hladkou konzistenci a zároveň působí na pokožku jako přirozený vlhkostní faktor.

Mandlový olej (Prunus dulcis)

Mandlový olej je velice jemný olej, lehce se vstřebává do pokožky a má silné regenerační účinky. Zde je získáván ze za studena lisovaných mandlí z biodynamického pěstování.

Avokádový olej (Persea gratissima)

Avokádový olej se získává z plodů avokáda lisovaném za studena. Vyznamenává se příjemnou vůní a vysokým obsahem vitamínu E. Má regenerační účinky a chrání pokožku před vysoušením a negativními vlivy vnějšího prostředí.

Olivový olej (Olea Europaea)

Olivový olej se získává lisováním za studena. Používá se výhradně ten nejkvalitnější olej z prvního lisování. Má zvláčňující a antioxidační vlastnosti.

Alkohol (Alcohol)

Alkohol je dobré rozpouštědlo mnoha látek. Má konzervační a dezinfekční vlastnosti (tonizuje a osvěžuje) a napomáhá vstřebávání účinných látek do pokožky. Zde je získáván kvašením a destilací z ovoce, kukuřice a brambor. V kosmetice Dr.Hauschka se nepřidává samostatně, ale je součást směsi vody a alkoholu při extrahování.

Bambucké máslo (Butyrospermum parkii)

Bambucké máslo (také karité máslo nebo shea butter) zjemňuje a stabilizuje pokožku. Má dobrou snášenlivost a je obzvlášť vhodné pro ošetřování zejména suché a zralé pleti. Ořechy se za tepla lisují a získaný tuk se dále čistí jílem a destilací vodní párou.

Lanolinové alkoholy (Lanolin Alcohol)

Směs alkoholů získavaných hydrolýzou lanolinu. Antistatická a vyhlazující přísada, regulátor viskozity a zároveň pojivo přípravku. Vlasový a pleťový kondicionér.

Ester triglycerolu s poly-oktadekanovou kyselinou (Polyglyceryl-3 Polyricinoleate)

Rostlinného původu. Emulgátor a regulátor viskozity přípravku.

Včelí vosk (Cera flava)

Včelí vosk používá se buď surový, žlutý vosk nebo (Cera Alba) přírodní, světlý, téměř bílý, který se čistí rozpuštěním a následným bělením na slunci. V kosmetice se používá jako konzistenční činidlo v emulzích a stabilizátor.

Jojobový olej (Buxus chinensis)

Jojobový olej se lisuje za studena z plodů jojobového keře. Jeho tekutý vosk zlatavé barvy je téměř bez vůně a má přirozený ochranný UV faktor 4. Je zejména vhodný pro suchou, citlivou a aknózní pleť. Má regenerační účinky a stabilizuje vlhkost v pokožce.

Lecitin (Lecithin)

Lecitin ze sóji se používá jako rostlinný emulgátor. V kosmetických přípravcích podporuje pronikání účinných látek do pokožky.

Sacharosadistearát (Sucrose Distearate)

Rostlinného původu. Vyhlazující přísada, emulgátor.

Růžový vosk (Rosa Gallica)

Jemný vosk získávaný z květů růže keltské působí jako pleťový kondicionér, astringentní přísada a tonikum.

Éterické oleje (Parfum)

Kompozice pečlivě vybranných čistých éterických olejů, která dodává každému produktu jeho jedinečnou vůni.

Citral

Složka přírodních éterických olejů.

Citronellol

Složka přírodních éterických olejů.

Geraniol

Složka přírodních éterických olejů.

Limonene

Složka přírodních éterických olejů.

Linalool

Složka přírodních éterických olejů.

Candelilla vosk (Candelilla cera)

Candelilla vosk se získává z listů mexického pryšce voskodárného (Euphorbia cerifera). Působí jako emulgátor a stabilizátor v přípravcích a zároveň chrání pokožku před vysoušením.

Propolis (Propolis cera)

Propolis je včelí produkt s antiseptickými, protizánětlivými a antibakteriálními účinky.