Dr.Hauschka
home quick shop podpora můj účet košík pokladna
home » Dr.Hauschka » Dr.Hauschka Med 
 

Dr.Hauschka Facebook

dodací podmínky
obchodní podmínky
ochrana soukromí
napište nám
o nás
Mohlo by vás zajímat
Účinně proti stresu
Biokosmetika?
Kdo používá kosmetiku Dr.Hauschka?
Obličejová gymnastika
Vnější péče o pleť
Potrava pro pokožku
Péče pro muže
Péče o matku a dítě

Zubní pasta Mint forte

 

75 ml: 126Kč

Silné dásně a svědomitá ústní­ hygiena jsou nejlepší­mi předpoklady pro zdravé zuby. Důležité přitom je, stabilizovat ústní­ flóru, aby se škodlivé bakterie vůbec nemohly usadit. Kdo si čistí­ zuby pravidelně posilují­cí­ zubní­ pastou, předchází­ tí­m plaku (bakteriální­mu povlaku zubů) a následkem toho zubní­mu kameni, zánětům dásní­ a kazu. Dr.Hauschka Med Mátová zubní­ pasta Forte působí­ prokazatelně rychle protizánětlivě, posiluje dásně a stará se o vyváženou, stabilní­ ústní­ flóru.

Vlastnosti

  • Neobsahuje čisticí složky jako např. sodium laurel sulphate, fluor nebo cukr.
  • Dodává svěží dech.
  • Dodává pocit dokonale čistých zubů a ústní dutiny.

Použití

  • Používejte 2x denně.
  • Aplikujte množství pasty velikosti „hrášku“ na kartáček.
  • Čistěte zuby jemnými krouživými pohyby.po dobu 2 minut.
  • Před vypláchnutím „přejeďte“ kvůli odstranění bakterií několikrát kartáčkem přes jazyk.

Voda (Aqua)

Používá se deionizovaná pramenitá voda.

Sorbitol (Sorbitol)

Sorbitol je náhradní sladidlo, které se získává z ovoce (třešně, hrušky). Působí jako zvlhčovací přísada, kondicionér a stabilizátor přípravku.

Křemičitan tetrasodný (Sodium Silicate)

Působí jako pufrační přísada v přípravku.

Glycerín (Glycerin)

Glycerín je alkohol, který se vyskytuje ve všech přírodních tucích. Zde se získává z rostlinných olejů. Dodává přípravku hladkou konzistenci a zároveň působí na pokožku jako přirozený vlhkostní faktor.

Mořská řasa (Chondrus crispus)

Puchratka kadeřavá je severoatlantická červená mořská řasa, která vytváří v horké vodě šlem, který po vystydnutí tuhne. Používá se jako konzistenční činidlo.

Kaolín (Kaolin)

Kaolín je přírodní bílý jíl. Absorbuje vlhkost, je odolný proti oleji a používá se k čistícím účinkům.

Kyselina citrónová (Citric Acid)

Kyselina citrónová se získává fermentací. Tvoří se při růstu určitých mikroorganismů z melasy a následně se vykristalizuje. V kosmetických přípravcích působí jako přírodní konzervant.

Oxid křemičitý (Solum Diatomeae)

Působí jako absorbent a zneprůhledňovací přísada v přípravku.

Éterické oleje (Parfum)

Kompozice pečlivě vybranných čistých éterických olejů, která dodává každému produktu jeho jedinečnou vůni.

Mátový olej (Mentha piperita)

Máta je vonná bylina s růžovými květy. Má antiseptické, antibakteriální a fungicidní vlastnosti. Stimuluje a chladí pokožku. Používá se do přípravků v péči o zuby.

Limonene

Složka přírodních éterických olejů.

Cinnamal

Složka přírodních éterických olejů.

Linalool

Složka přírodních éterických olejů.

Eugenol

Složka přírodních éterických olejů.

Nimba (Melia azadirachta)

Nimbový olej ze semen a výtažek z listů tohoto indického stromu má antiseptické a baktericidní účinky.

Kaštan koňský (Aesculus hippocastanum)

Kaštan Koňský obsahuje dvě účinné složky eskulin a escin. Eskulin váže UV paprsky a tvoří přírodní ochranný faktor proti slunci. Je obsažen v kůře a semenech kaštanu a posiluje cévy, podporuje cirkulaci krve a zjemňuje tkáně. Escin odbourává nadbytečný obsah vody a podporuje upevnění tkáně.

Mastix (Pistacia Lentiscus)

Mastix (Řečík lentišek) je keř, s červenými či žlutými květy. Obsahuje desinfekčně a antisepticky působící pryskyřici. Dříve se používala jako žvýkačka k čištění zubní dutiny.

Propolis (Propolis cera)

Propolis je včelí produkt s antiseptickými, protizánětlivými a antibakteriálními účinky.

Alkohol (Alcohol)

Alkohol je dobré rozpouštědlo mnoha látek. Má konzervační a dezinfekční vlastnosti (tonizuje a osvěžuje) a napomáhá vstřebávání účinných látek do pokožky. Zde je získáván kvašením a destilací z ovoce, kukuřice a brambor.

Chlorofyl (CI 75810)

Chlorofyl je přírodní zelené rostlinné barvivo.

Oxid titaničitý (CI 77891)

Oxid titaničitý je bílý minerální pigment. Používá se jako zesvětlovač v pudrových základech, dekorativní kosmetice (rtěnky, make-upy at.) a mýdlech. Ve formě mikročásteček se používá jako přirozený ochranný filtr v preparátech proti škodlivým účinkům slunečního záření.