Dr.Hauschka
home quick shop podpora můj účet košík pokladna
home » Dr.Hauschka » Dekorativní kosmetika » Tvářenky 
 

Dr.Hauschka Facebook

dodací podmínky
obchodní podmínky
ochrana soukromí
napište nám
o nás
Mohlo by vás zajímat
Účinně proti stresu
Biokosmetika?
Kdo používá kosmetiku Dr.Hauschka?
Obličejová gymnastika
Vnější péče o pleť
Potrava pro pokožku
Péče pro muže
Péče o matku a dítě

Blush Duo 01 soft-apricot

 

5,7 g: 532Kč

v jemných odstínech meruňky

Paletka přirozeně zdůrazňuje a modeluje vaši tvář a je vhodná i pro světlou pleť. Snadno se nanáší a pomáhá ohraničit lícní kosti či rozjasnit Vaši tvář.

Decentně vonící tvářenka s obsahem čistého hedvábí a cenných výtažků z růžových květů dodává pleti zář a jemnou péči.

Samozřejmě můžete i vrstvit a dosáhnout tak výrazného líčení.

 

 

Vlastnosti

  • Jemná sametová konzistence pro zářivou tvář
  • Obsahuje přírodní minerální pigmenty a léčivé rostliny

Použití

  1. Tmavším odstínem zvýrazníte kontury lícních kostí a světlý odstín můžete použít jako rozjasňovač.
  2. Nanášení tvářenky většinou tvoří poslední krok ve vašem líčení - po nanesení make-upu, nalíčení očí a rtů a po fixačním pudru bude následovat tvářenka.
  3. Pro nejlepší výsledek aplikujte speciálním štětcem na růž. Naberte štětcem tmavší odstín tvářenky a sklepejte přebytečné množství zpět. Podívejte se do zrcadla a usmějte se, aby se ukázala „jablíčka“ na vašich tvářích. To je ideální místo pro nanášení tvářenky. Jemně přejeďte lícní kosti směrem nahoru k uchu, poté rozetřete pomocí štětce do ztracena. Rozjasňujícímm odstínem dodejte pomocí štětce lehký zářivý finish.

Mastek (Talc)

Mastek je přírodní křemičitan hořečnatý a je nejměkčím minerálem naší planety. Získává se z kamenných úlomků obsahujících mastek. Tvoří základ kosmetických, tělových a dětských pudrů.

Oxid křemičitý (Solum Diatomeae)

Působí jako absorbent a zneprůhledňovací přísada v přípravku.

Kaolín (Kaolin)

Kaolín je přírodní bílý jíl. Absorbuje vlhkost, je odolný proti oleji a používá se k čistícím účinkům.

Stearát hořečnatý (Magnesium Stearate)

Stearát hořečnatý je sloučenina přírodní kyseliny hořečnaté a stearové.Používá se jako základ přípravků a dodává jim hladkou, přírodní konzistenci.

Úročník bolhoj (Anthyllis vulneraria)

Úročník bolhoj je léčivá rostlina obsahující třísloviny, saponin, sliz a žluté barvivo. Používá se jako léčivý prostředek s antiseptickými a protizánětlivými účinky.

Směsné triglyceridy oktanové kyseliny a dekanové kyseliny (Caprylic/Capric Triglyceride)

Surfaktant (povrchově aktivní látka) přírodní mastné kyseliny kaprylové a kaprinové vyskytující se v kokosovém oleji. Vyhlazující přísada/rozpouštědlo.

Vilín virginský (Hamamelis virginiana)

Vilín je vysoký keř se žlutými vonnými květy. Má svíravé, protizánětlivé a antioxidační vlastnosti. Je to klíčová rostlina při výrobě Dr.Hauschka kosmetiky, kde se využívá výtažek z jeho listů a kůry, nebo v ředěné rytmizované formě.

Hedvábný pudr (Serica)

Hedvábný prášek se získává ze zámotků Bource morušového. Hedvábná vlákna se získávají odmotáváním zámotků v horké vodě. Poté se hedvábí jemně mele. Má antiseptické účinky a zabraňuje nadměrnému pocení.

Kyselina křemičitá (Silica)

Kyselina křemičitá (silikagel). Velmi lehký, objemný prášek, který tvoří s vodou a lipidy gely. Není toxický a nedráždí pokožku ani sliznice.

Šalvěj (Salvia Officinalis Extract)

Vytažky ze šalvěje, v ředěné rytmizované formě.

Čajovník čínský (Camellia sinensis)

Použité výtažky z listů čajového keře pocházejí z biodynamického pěstování na Sri Lance. Mají zklidňující a antiseptické vlastnosti.

Éterické oleje (Parfum)

Kompozice pečlivě vybranných čistých éterických olejů, která dodává každému produktu jeho jedinečnou vůni.

Citronellol

Složka přírodních éterických olejů.

Geraniol

Složka přírodních éterických olejů.

Linalool

Složka přírodních éterických olejů.

Citral

Složka přírodních éterických olejů.

Eugenol

Složka přírodních éterických olejů.

Karmín (CI 75470)

Karmín je přírodní červené barvivo pocházející z košenily.

Slída (Mica CI 77288)

Slída je v přírodě se vyskytující minerál (silikát), který vytváří tenké, perleťové, lesklé vrstvy. Používá se jako perleťový pigment.

Oxid železa (CI 77491)

Oxidy železa jsou přírodními barvivy.

Oxid železa (CI 77492)

Oxidy železa jsou přírodními barvivy.

Oxid železa (CI 77499)

Oxidy železa jsou přírodními barvivy.

Oxid titaničitý (CI 77891)

Oxid titaničitý je bílý minerální pigment. Používá se jako zesvětlovač v pudrových základech, dekorativní kosmetice (rtěnky, make-upy at.) a mýdlech. Ve formě mikročásteček se používá jako přirozený ochranný filtr v preparátech proti škodlivým účinkům slunečního záření.

Ultramarín (CI 77007)

Ultramarín je přírodní barvivo (modrý pigment).