Dr.Hauschka
home quick shop podpora můj účet košík pokladna
home » Dr.Hauschka » Dekorativní kosmetika » Tužky na rty 
 

Dr.Hauschka Facebook

dodací podmínky
obchodní podmínky
ochrana soukromí
napište nám
o nás
Mohlo by vás zajímat
Účinně proti stresu
Biokosmetika?
Kdo používá kosmetiku Dr.Hauschka?
Obličejová gymnastika
Vnější péče o pleť
Potrava pro pokožku
Péče pro muže
Péče o matku a dítě

Lip Line Definer 04 cumaru

 

1,05 g: 364Kč

Lip Line Definer umožňuje perfektní konturování a zvýraznění barvy rtěnky. Lehce se nanáší a zabraňuje roztékání rtěnky do jemných vrásek v oblasti úst.

Kompozice z minerálních pigmentů, růžového vosku, vilínu a jojobového oleje hydratuje jemné rty a dodává jim jemnou péči.

Konturovací tužky ladí s Dr.Hauschka rtěnkami stejné skupiny a dávají vzniknout harmonickým barevným kombinacím.

Vlastnosti

Konturovací linka kolem rtů vyplní jejich tvar a zajistí, že se rtěnka nerozteče.

Použití

Linku nakreslete na vnějším okraji rtů a potom tužkou vyplňte celé rty. Přechody sjednoďte pomocí štětečku na druhém konci tužky.

Jojobový vosk (Buxus chinensis)

Jojobový vosk se získává tvrzením jojobového oleje.

Jojobový olej (Simmondsia chinensis)

Jojobový olej se lisuje za studena z plodů jojobového keře. Jeho tekutý vosk zlatavé barvy je téměř bez vůně a má přirozený ochranný UV faktor 4. Je zejména vhodný pro suchou, citlivou a aknózní pleť. Má regenerační účinky a stabilizuje vlhkost v pokožce.

Marulový olej (Sclerocarya birrea)

Plod má čtyřikrát více vitamínu C než pomeranče. Olej ze semen z africké Maruly má podobné složení jako olivový olej,což z něj dělá ideálního vyživujícího a hydratačního pomocníka pro suchou pleť.

Rostlinný olej

Bambucké máslo (Butyrospermum parkii)

Bambucké máslo (také karité máslo nebo shea butter) zjemňuje a stabilizuje pokožku. Má dobrou snášenlivost a je obzvlášť vhodné pro ošetřování zejména suché a zralé pleti. Ořechy se za tepla lisují a získaný tuk se dále čistí jílem a destilací vodní párou.

Canola olej

Vzhledem k vysokému obsahu vitamínu E a fitosterolu má silné zmírňující a protizánětlivé vlastnosti. Používá se jako emolient, zmenšuje oxidační stres způsobený UV zářením a znečištěným vnějším prostředím. Neutralizuje volné radikály zodpovědné za stárnutí pokožky. Zabraňuje ztrátě vody svrchní pokožky, trvale zvlhčuje pokožku a její hlubší vrstvy.

Candelilla vosk (Candelilla cera)

Candelilla vosk se získává z listů mexického pryšce voskodárného (Euphorbia cerifera). Působí jako emulgátor a stabilizátor v přípravcích a zároveň chrání pokožku před vysoušením.

Maltodextrin (Maltodextrin)

Oxid křemičitý (Solum Diatomeae)

Působí jako absorbent a zneprůhledňovací přísada v přípravku.

Glycerol-mono(2-ethylhexanoát) (Glyceryl Caprylate)

Rostlinného původu. Vyhlazující přísada a emulgátor.

Úročník bolhoj (Anthyllis vulneraria)

Úročník bolhoj je léčivá rostlina obsahující mimo jiné třísloviny, saponin, sliz a také žluté barvivo. Má antiseptické a protizánětlivé účinky a tvoří centrální složku ve většina přípravcích Dr.Hauschka.

Vilín virginský (Hamamelis virginiana)

Vilín je vysoký keř se žlutými vonnými květy. Má svíravé, protizánětlivé a antioxidační vlastnosti. Je to klíčová rostlina při výrobě Dr.Hauschka kosmetiky, kde se využívá výtažek z jeho listů a kůry, nebo v ředěné rytmizované formě.

Čajovník čínský (Camellia sinensis)

Použité výtažky z listů čajového keře pocházejí z biodynamického pěstování na Sri Lance. Mají zklidňující a antiseptické vlastnosti.

Růžová voda (Rosa Damascena)

Vodní roztok obsahující prchavé oleje získávané destilací květů růže damašské. Chrání a pěstí pokožku.

Karnaubský vosk (Carnauba cera)

Karnaubský vosk (brazilský vosk) se získává z volného sběru listů karnaubské palmy. Je to nejtvrdší přírodní vosk vůbec.

Slunečnicový olej (Helianthus annuus)

Olej vylisovaný ze semen slunečnice působí jako vyhlazující přísada a pleťový kondicionér.

Citronellol

Složka přírodních éterických olejů.

Geraniol

Složka přírodních éterických olejů.

Linalool

Složka přírodních éterických olejů.

Eugenol

Složka přírodních éterických olejů.

Tocopherol

Ascorbyl Palmitate

Slída (Mica)

Slída v ředěné, rytmizované formě.

Karmín (CI 75470)

Karmín je přírodní červené barvivo pocházející z košenily.

Oxid železa (CI 77491)

Oxidy železa jsou přírodními barvivy.

Oxid železa (CI 77492)

Oxidy železa jsou přírodními barvivy.

Oxid železa (CI 77499)

Oxidy železa jsou přírodními barvivy.

Oxid titaničitý (CI 77891)

Oxid titaničitý je bílý minerální pigment. Používá se jako zesvětlovač v pudrových základech, dekorativní kosmetice (rtěnky, make-upy at.) a mýdlech. Ve formě mikročásteček se používá jako přirozený ochranný filtr v preparátech proti škodlivým účinkům slunečního záření.