Dr.Hauschka
home quick shop podpora můj účet košík pokladna
home » Dr.Hauschka » Dekorativní kosmetika » Řasenky 
 

Dr.Hauschka Facebook

dodací podmínky
obchodní podmínky
ochrana soukromí
napište nám
o nás
Mohlo by vás zajímat
Účinně proti stresu
Biokosmetika?
Kdo používá kosmetiku Dr.Hauschka?
Obličejová gymnastika
Vnější péče o pleť
Potrava pro pokožku
Péče pro muže
Péče o matku a dítě

Volume Mascara 03 plum

 

8 ml: 532Kč

pro větší objem řas, v tmavě fialové barvě

Přírodní vosky a hedvábí posilují a zhušťují jemné řasy přičemž jim cenné rostlinné složky dodávají potřebnou péči a zároveň pěstí citlivé okolí očí.

Volume Mascara je obzvlášť vhodná pro citlivé oči a když používáte kontaktní čočky.

Vlastnosti

  • dodává objem a chrání každou jednotlivou řasu
  • pěstí a podporuje zdravý růst
  • testována očními lékaři. Vhodná i při nošení kontaktních čoček.
  • s jemnou vůní éterických olejů z růže

Použití

  1. Po čištění pleti a aplikaci pěstících přípravků naneste oční krém a po několika minutách odstraňte přebytek kosmetickým kapesníčkem.
  2. Aplikujte make-up a přepudrujte.
  3. Mascaru naneste několikrát stejnoměrně na jednotlivé řasy. 

       K odstranění používejte Dr.Hauschka Čistící mléko.

Voda (Aqua)

Používá se deionizovaná pramenitá voda.

Kdouloň podlouhlá (Pyrus cydonia)

Kdouloň je malý strom kvetoucí bílými až narůžovělými květy. Jeho plod je pokrytý voskovitou slupkou. V kosmetice Dr.Hauschka se používá výtažek z kdoulových semínek, který mírní podráždění, má zvláčňující a protizánětlivé účinky a reguluje přirozené množství vody v pleti.

Alkohol (Alcohol)

Alkohol je dobré rozpouštědlo mnoha látek. Má konzervační a dezinfekční vlastnosti (tonizuje a osvěžuje) a napomáhá vstřebávání účinných látek do pokožky. Zde je získáván kvašením a destilací z ovoce, kukuřice a brambor. V kosmetice Dr.Hauschka se nepřidává samostatně, ale je součást směsi vody a alkoholu při extrahování.

Přírodní cukr (Saccharum Officinarum Extract)

Sorbitol (Sorbitol)

Sorbitol je náhradní sladidlo, které se získává z ovoce (třešně, hrušky). Působí jako zvlhčovací přísada, kondicionér a stabilizátor přípravku.

Slída (Mica)

Slída v ředěné, rytmizované formě.

Ricinový olej (Ricinus communis)

Ricinový olej se získává lisováním za studena ze semen ricinového keře.

Arabská guma (Acacia Senegal Gum)

Mastné alkoholy (Cetearyl Alcohol)

Cetearyl Alcohol je směs mastných alkoholů pocházejících z rostlin blízce příbuzných s mastnými kyselinami, včetně dobře zdokumentovaných omega-3 mastných kyselin. Používá se hlavně jako konzistenční činidlo v emulzích, kde zvyšuje jemnost a stabilitu.

Včelí vosk (Cera flava)

Včelí vosk používá se buď surový, žlutý vosk nebo (Cera Alba) přírodní, světlý, téměř bílý, který se čistí rozpuštěním a následným bělením na slunci. V kosmetice se používá jako konzistenční činidlo v emulzích a stabilizátor.

Čajovník čínský (Camellia sinensis)

Použité výtažky z listů čajového keře pocházejí z biodynamického pěstování na Sri Lance. Mají zklidňující a antiseptické vlastnosti.

Nimba (Melia azadirachta)

Nimbový olej ze semen a výtažek z listů tohoto indického stromu má antiseptické a baktericidní účinky.

Candelilla vosk (Candelilla cera)

Candelilla vosk se získává z listů mexického pryšce voskodárného (Euphorbia cerifera). Působí jako emulgátor a stabilizátor v přípravcích a zároveň chrání pokožku před vysoušením.

Lecitin (Lecithin)

Lecitin ze sóji se používá jako rostlinný emulgátor. V kosmetických přípravcích podporuje pronikání účinných látek do pokožky.

Světlík lékařský (Euphrasia officinalis)

Světlík je letnička se světle fialkovými květy připomínající macešky. Má harmonizující, hojivé a tišivé vlastnosti. Již po staletí se používá při očních problémech. V kosmetice Dr. Hauschka se používá výtažek z kvetoucí rostliny.

Hedvábný pudr (Serica)

Hedvábný prášek se získává ze zámotků Bource morušového. Hedvábná vlákna se získávají odmotáváním zámotků v horké vodě. Poté se hedvábí jemně mele. Má antiseptické účinky a zabraňuje nadměrnému pocení.

Jojobový vosk (Buxus chinensis)

Jojobový vosk se získává tvrzením jojobového oleje.

Růžový vosk (Rosa Damascena)

Růže damašská (Rosa damascena)

Získávaný éterický olej má protistresové, antiseptické a protizánětlivé vlastnosti.

Éterické oleje (Parfum)

Kompozice pečlivě vybranných čistých éterických olejů, která dodává každému produktu jeho jedinečnou vůni.

Citronellol

Složka přírodních éterických olejů.

Geraniol

Složka přírodních éterických olejů.

Linalool

Složka přírodních éterických olejů.

Hektorit (Hektorite)

Hektorit je v přírodě se vyskytující bílý minerál, který ve vodě vytváří gely. Používá se jako stabilizátor v emulzích, make-upech, zubních pastách, kuličkových deodorantech.

Maltodextrin (Maltodextrin)

Berlínská modř (CI 77510)

Berlínská modř je minerální pigment, který se získává z draslíku a solí železa.

Karmín (CI 75470)

Karmín je přírodní červené barvivo pocházející z košenily.

Oxid železa (CI 77491)

Oxidy železa jsou přírodními barvivy.

Oxid železa (CI 77499)

Oxidy železa jsou přírodními barvivy.

Oxid titaničitý (CI 77891)

Oxid titaničitý je bílý minerální pigment. Používá se jako zesvětlovač v pudrových základech, dekorativní kosmetice (rtěnky, make-upy at.) a mýdlech. Ve formě mikročásteček se používá jako přirozený ochranný filtr v preparátech proti škodlivým účinkům slunečního záření.

Ultramarín (CI 77007)

Ultramarín je přírodní barvivo (modrý pigment).