Dr.Hauschka
home quick shop podpora můj účet košík pokladna
home » Dr.Hauschka » Dekorativní kosmetika » Purple Light limited edition 
 

Dr.Hauschka Facebook

dodací podmínky
obchodní podmínky
ochrana soukromí
napište nám
o nás
Mohlo by vás zajímat
Účinně proti stresu
Biokosmetika?
Kdo používá kosmetiku Dr.Hauschka?
Obličejová gymnastika
Vnější péče o pleť
Potrava pro pokožku
Péče pro muže
Péče o matku a dítě

Eye Definer 07

 

1,05 g: 338Kč

Oční línky Eye Definer 07 jsou v elegantní šedofialové barvě, kterou si okamžitě zamilujete! Mají příjemnou texturu, která se lehce nanáší a navíc obsahují minerálními pigmenty a extrakty léčivých rostlin (zejména z úročníku bolhoje), jojobový olej, kdoulový vosk a bambucké máslo, takže se hodí i pro ty nejcitlivější oči.

Vlastnosti

  • limitovaná edice
  • trendy barevný odstín
  • dobře se nanáší
  • vhodné pro citlivé očí

Použití

Linky naneste buď podél horní nebo dolní linie řas, či na obě strany. Následně můžete rozetřít aplikátorem, který je z druhé strany. 

Jojobový vosk (Buxus chinensis)

Jojobový vosk se získává tvrzením jojobového oleje.

Slída (Mica)

Slída v ředěné, rytmizované formě.

Jojobový olej (Simmondsia chinensis)

Jojobový olej se lisuje za studena z plodů jojobového keře. Jeho tekutý vosk zlatavé barvy je téměř bez vůně a má přirozený ochranný UV faktor 4. Je zejména vhodný pro suchou, citlivou a aknózní pleť. Má regenerační účinky a stabilizuje vlhkost v pokožce.

Marulový olej (Sclerocarya birrea)

Plod má čtyřikrát více vitamínu C než pomeranče. Olej ze semen z africké Maruly má podobné složení jako olivový olej,což z něj dělá ideálního vyživujícího a hydratačního pomocníka pro suchou pleť.

Bambucké máslo (Butyrospermum parkii)

Bambucké máslo (také karité máslo nebo shea butter) zjemňuje a stabilizuje pokožku. Má dobrou snášenlivost a je obzvlášť vhodné pro ošetřování zejména suché a zralé pleti. Ořechy se za tepla lisují a získaný tuk se dále čistí jílem a destilací vodní párou.

Canola olej

Vzhledem k vysokému obsahu vitamínu E a fitosterolu má silné zmírňující a protizánětlivé vlastnosti. Používá se jako emolient, zmenšuje oxidační stres způsobený UV zářením a znečištěným vnějším prostředím. Neutralizuje volné radikály zodpovědné za stárnutí pokožky. Zabraňuje ztrátě vody svrchní pokožky, trvale zvlhčuje pokožku a její hlubší vrstvy.

Candelilla vosk (Candelilla cera)

Candelilla vosk se získává z listů mexického pryšce voskodárného (Euphorbia cerifera). Působí jako emulgátor a stabilizátor v přípravcích a zároveň chrání pokožku před vysoušením.

Kdouloň podlouhlá (Pyrus cydonia)

Kdouloň je malý strom kvetoucí bílými až narůžovělými květy. Jeho plod je pokrytý voskovitou slupkou. V kosmetice Dr.Hauschka se používá výtažek z kdoulových semínek, který mírní podráždění, má zvláčňující a protizánětlivé účinky a reguluje přirozené množství vody v pleti.

Oxid křemičitý (Solum Diatomeae)

Působí jako absorbent a zneprůhledňovací přísada v přípravku.

Glycerol-mono(2-ethylhexanoát) (Glyceryl Caprylate)

Rostlinného původu. Vyhlazující přísada a emulgátor.

Úročník bolhoj (Anthyllis vulneraria)

Úročník bolhoj je léčivá rostlina obsahující mimo jiné třísloviny, saponin, sliz a také žluté barvivo. Má antiseptické a protizánětlivé účinky a tvoří centrální složku ve většina přípravcích Dr.Hauschka.

Vilín virginský (Hamamelis virginiana)

Vilín je vysoký keř se žlutými vonnými květy. Má svíravé, protizánětlivé a antioxidační vlastnosti. Je to klíčová rostlina při výrobě Dr.Hauschka kosmetiky, kde se využívá výtažek z jeho listů a kůry, nebo v ředěné rytmizované formě.

Čajovník čínský (Camellia sinensis)

Použité výtažky z listů čajového keře pocházejí z biodynamického pěstování na Sri Lance. Mají zklidňující a antiseptické vlastnosti.

Karnaubský vosk (Carnauba cera)

Karnaubský vosk (brazilský vosk) se získává z volného sběru listů karnaubské palmy. Je to nejtvrdší přírodní vosk vůbec.

Slunečnice roční (Helianthus annuus)

Výtažek ze slunečnice, v ředěné, rytmizované formě.

Éterické oleje (Parfum)

Kompozice pečlivě vybranných čistých éterických olejů, která dodává každému produktu jeho jedinečnou vůni.

Citronellol

Složka přírodních éterických olejů.

Geraniol

Složka přírodních éterických olejů.

Linalool

Složka přírodních éterických olejů.

Maltodextrin (Maltodextrin)

Tocopherol

Kyselina askorbová (Ascorbyl Dipalmitate)

Antioxidant rostlinného původu.

Karmín (CI 75470)

Karmín je přírodní červené barvivo pocházející z košenily.

Oxid železa (CI 77491)

Oxidy železa jsou přírodními barvivy.

Oxid železa (CI 77499)

Oxidy železa jsou přírodními barvivy.

Oxid titaničitý (CI 77891)

Oxid titaničitý je bílý minerální pigment. Používá se jako zesvětlovač v pudrových základech, dekorativní kosmetice (rtěnky, make-upy at.) a mýdlech. Ve formě mikročásteček se používá jako přirozený ochranný filtr v preparátech proti škodlivým účinkům slunečního záření.

Ultramarín (CI 77007)

Ultramarín je přírodní barvivo (modrý pigment).