Dr.Hauschka
home quick shop podpora můj účet košík pokladna
home » Dr.Hauschka » Dekorativní kosmetika » High Spirits 
 

Dr.Hauschka Facebook

dodací podmínky
obchodní podmínky
ochrana soukromí
napište nám
o nás
Mohlo by vás zajímat
Účinně proti stresu
Biokosmetika?
Kdo používá kosmetiku Dr.Hauschka?
Obličejová gymnastika
Vnější péče o pleť
Potrava pro pokožku
Péče pro muže
Péče o matku a dítě

Eye Crayon Duo 02

 

4,8 g: 469Kč

Duo na oči v tužce

Z jedné strany je oční linka, z druhé oční stíny.
Dvě živé kontrastní barvy: Zelený kajal, perleťové stíny

Díky pečlivě vybranému složení (včelí vosk, bambucké máslo, slunečnicový olej, sojový olej) je můžete použít i na velmi citlivé oči.

Vlastnosti

Barvy krásně ladí s Bronzing Glow Powder a Liquid Lip Colour ze stejné řady High Spirits.

Použití

„Barvy jsou velmi snadno kombinovatelné a díky své krémovitě hebké textuře se krásně smíchají,“ říká Karim Sattar, mezinárodní vizážista pro Dr.Hauschka a hned dodává: „Aplikujte je přímo nebo odstíny nakombinujte na hřbetu ruky a nanášejte špičkou prstů.“

Před aplikací přepudrujte oční víčka, tím stíny déle vydrží.

Ricinový olej (Ricinus communis)

Ricinový olej se získává lisováním za studena ze semen ricinového keře.

Směsné triglyceridy oktanové kyseliny a dekanové kyseliny (Caprylic/Capric Triglyceride)

Surfaktant (povrchově aktivní látka) přírodní mastné kyseliny kaprylové a kaprinové vyskytující se v kokosovém oleji. Vyhlazující přísada/rozpouštědlo.

Glyceryl Oleate (Glyceryl Oleate)

Slída (Mica CI 77288)

Slída je v přírodě se vyskytující minerál (silikát), který vytváří tenké, perleťové, lesklé vrstvy. Používá se jako perleťový pigment.

Candelilla vosk (Candelilla cera)

Candelilla vosk se získává z listů mexického pryšce voskodárného (Euphorbia cerifera). Působí jako emulgátor a stabilizátor v přípravcích a zároveň chrání pokožku před vysoušením.

Včelí vosk (Cera alba)

Včelí vosk patří k nejpoužívanějším přírodním voskům v kosmetice - funguje jako emulgátor a zahušťovadlo. Zároveň chrání proti vněším vlivům a napomáhá při regeneraci pokožky.

Karnaubský vosk (Carnauba cera)

Karnaubský vosk (brazilský vosk) se získává z volného sběru listů karnaubské palmy. Je to nejtvrdší přírodní vosk vůbec.

Bambucké máslo (Butyrospermum parkii)

Bambucké máslo (také karité máslo nebo shea butter) zjemňuje a stabilizuje pokožku. Má dobrou snášenlivost a je obzvlášť vhodné pro ošetřování zejména suché a zralé pleti. Ořechy se za tepla lisují a získaný tuk se dále čistí jílem a destilací vodní párou.

Mastný alkohol (Cetyl Alcohol)

Cetyl Alkohol je mastný alkohol, který se v přírodě vyskytuje vázaný v olejích, tucích a voscích. Nepůsobí agresivně na pokožku, je šetrný a zjemňuje. V kosmetice se přidává do emulzí, kde zvyšuje jemnost a stabilitu.

Kdouloň podlouhlá (Pyrus cydonia)

Kdouloň je malý strom kvetoucí bílými až narůžovělými květy. Jeho plod je pokrytý voskovitou slupkou. V kosmetice Dr.Hauschka se používá výtažek z kdoulových semínek, který mírní podráždění, má zvláčňující a protizánětlivé účinky a reguluje přirozené množství vody v pleti.

Oxid křemičitý (Solum Diatomeae)

Působí jako absorbent a zneprůhledňovací přísada v přípravku.

Jojobový olej (Simmondsia chinensis)

Jojobový olej se lisuje za studena z plodů jojobového keře. Jeho tekutý vosk zlatavé barvy je téměř bez vůně a má přirozený ochranný UV faktor 4. Je zejména vhodný pro suchou, citlivou a aknózní pleť. Má regenerační účinky a stabilizuje vlhkost v pokožce.

Úročník bolhoj (Anthyllis vulneraria)

Úročník bolhoj je léčivá rostlina obsahující mimo jiné třísloviny, saponin, sliz a také žluté barvivo. Má antiseptické a protizánětlivé účinky a tvoří centrální složku ve většina přípravcích Dr.Hauschka.

Vilín virginský (Hamamelis virginiana)

Vilín je vysoký keř se žlutými vonnými květy. Má svíravé, protizánětlivé a antioxidační vlastnosti. Je to klíčová rostlina při výrobě Dr.Hauschka kosmetiky, kde se využívá výtažek z jeho listů a kůry, nebo v ředěné rytmizované formě.

Čajovník čínský (Camellia sinensis)

Použité výtažky z listů čajového keře pocházejí z biodynamického pěstování na Sri Lance. Mají zklidňující a antiseptické vlastnosti.

Éterické oleje (Parfum)

Kompozice pečlivě vybranných čistých éterických olejů, která dodává každému produktu jeho jedinečnou vůni.

Citronellol

Složka přírodních éterických olejů.

Geraniol

Složka přírodních éterických olejů.

Linalool

Složka přírodních éterických olejů.

Eugenol

Složka přírodních éterických olejů.

Tocopherol

Tocopheryl Acetate

Slunečnicový olej (Helianthus annuus)

Olej vylisovaný ze semen slunečnice působí jako vyhlazující přísada a pleťový kondicionér.

Soja (Glycine soja)

Výtažek získávaný ze sojových bobů. Zvlhčující a zjemňující přísada.

Oxid titaničitý (CI 77891)

Oxid titaničitý je bílý minerální pigment. Používá se jako zesvětlovač v pudrových základech, dekorativní kosmetice (rtěnky, make-upy at.) a mýdlech. Ve formě mikročásteček se používá jako přirozený ochranný filtr v preparátech proti škodlivým účinkům slunečního záření.